Ples, gibanje in poučevanje ljudi je moje življenje. Skozi gib in njegovo neskončno interpretacijo sem spoznala, da je to moje poslanstvo. Svoje prve plesne korake sem začela razvijati s športnim plesom v paru, kjer sem osvojila štiri naslove državne prvakinje v latinsko-ameriških in standardnih plesih. Po končani tekmovalni karieri sem se posvetila študiju na Fakulteti za šport, kjer sem tudi zaposlena kot asistentka na katedri za ples. Svoje znanje sem več let izpopolnjevala v Ameriki in na številnih kongresih po Evropi. Sem avtorica knjig Model športnikove priprave v plesu in Znanstvene Monografije s področja psihologije za vrhunske plesalce – Osebnostne dimenzije, čustvena inteligentnost in socialne spretnosti plesalk in plesalcev v športnem plesu ter soavtorica knjige Joga za plesalce.

Velik del mojega življenja in ustvarjanja sem posvetila tudi izobraževanju. Po končani diplomi sem svojo pot nadaljevala na podiplomskem študiju na Fakulteti za šport in študij uspešno zaključila z znastvenim magisterijem na področju kinezioloških znanosti. Zadnje dejanje na poti akademskega izobraževanja je moj doktorat, ki sem ga posvetila področju psihologije v športnem plesu.

Svoje izobraževanje in raziskovanje v zadnjih letih posvečam tudi razvoju različnih tehnik za optimalno telesno pripravo, ki so danes sestavni del trenažnega procesa tako vrhunskega športnika, kot tudi vseh tistih, ki potrebujejo post rehabilitacijo gibal ali pa si preprosto želijo nekaj narediti za svoje zdravje. Devet let nazaj sem se prvič srečala z Gyrotonic metodo, ki me je v trenutku prepričala, da je to tisto pravo, ki človeku povrne njegovo vitalnost in voljo do zdravega načina življenja. Na svoji poti raziskovanja in izobraževanja sem postala tudi certificiran trener Gyrotonic Expansion sistema, ki pokriva vadbeni tehniki Gyrokinesis in Gyrotonic. V centru Ljubljane že četrto leto vodim svoj studio za Gyrotonic vadbo, pod imenom “Gyrotonic Ljubljana Center”, ki je namenjen predvsem rehabilitaciji in vrhunski pripravi športnikov, plesalcev in vsem tistim ljudem, ki si želijo narediti nekaj zase.

Sem tudi mama in žena, zato je velik del mojega življenja posvečen tudi družinskim izzivom. Moja vizija je, da v življenju ni nemogočih poti. Ljudje smo tisti, ki lahko spremenimo in izboljšamo svoj odnos do vsega kar nas obdaja. Biti človek v pravem pomenu besede, je cilj za katerega je vredno živeti.

GYROTONIC® in GYROKINESIS® certificirana trenerka
GYROTONIC® stopnja 1 in stopnja 2
GYROTONIC® Specialized Course Applications for Scoliosis
GYROTONIC® Specialized Course Applications for Pelvic Girdle
GYROTONIC® Pulley Tower Specialize Workshop (Exploration to the Extreme)